Winston Post

Winston verwierf bekendheid bij een groot publiek in zijn rol als Benjamin Borges in GTST, en heeft zich sindsdien op vele manieren in de kijker gespeeld als acteur en presentator, zowel op tv als in het theater. Al voor zijn rol in GTST speelde Winston in de RTL serie “Westenwind”. Na GTST is Winston gaan presenteren op Yorin en SBS6. Later heeft hij nog een rol gehad in Onderweg Naar Morgen.

Dat Winston sportief en competitief is mag nederland proeft rtl4 Winston Post Lisa van cuijkgeen verrassing zijn. Bij de programma’s “Dancing With the Stars” in 2008 en “de Pelgrimscode” in 2011 bereikte hij de finale. In 2010 heeft Winston 3 seizoenen een rol gehad in het programma “Hallo K3” wat in Nederland en België werd uitgezonden. Nadat deze serie stopte heeft hij nog in de films “K3 bengeltjes” en “K3 dierenhotel” gespeeld. Winston was ook te zien als expert in Shownieuws op SBS 6 waar hij duiding gaf aan het shownieuws van de dag.

 

Ed Hoogendijk

Horecaduizendpoot Ed Hoogendijk is weer terug van weggeweest als chef-kok bij Nederland Proeft. Ed Hoogendijk was al te zien in seizoen 1 en 2, maar ontbrak in seizoen 3 door de prachtige

culinaire theater productie “Villa Arsenaal” in zijn geliefde stad Delft. Ed is een gepassioneerde horeca-ondernemer in hart en nieren en was de eigenaar van verschillende horecazaken zoals “Bistro de Pijpenla” en “Restaurant Le Mariage en The Bounge”. Op dit moment runt de patron cuisinier het succesvolle Franse restaurant “Boudoir Le Mariage” dat de deuren opende begin december 2017.

Als initiatiefnemer van onder andere “Aan tafel bij Lambert” , “Delft Serveert”, “Villa Arsenaal” en “Crazy’s Piano’s Meets Delft” laat Ed zien dat stilzitten niet zijn ding is. In 2016 werd Ed uitgeroepen tot meest markante horeca-ondernemer van Zuid Holland, en veroverde daarmee ook een nominatie voor de landelijke titel. Ed zal zijn culinaire creativiteit gebruiken bij het bereiden van de gerechten van Nederland Proeft. Elke week zal hij de kijker verrassen met gezonde, simpele maar lekker gerechten, met een persoonlijke touch.

 

Lisa van Cuijk

Lisa van Cuijk (26) is met bijna 50.000 volgers op Instagram het gezicht achter het bekende online platform ‘In Love With Health’. Naast het online platform schreef ze ook meerdere kookboeken: ‘’Healthy Pleasures’’ en het boek ‘’In Love with Health’’. In haar boeken laat deze girlboss ziAubergine Lisa van Cuijk en Winston Post nederland proeft zon fruit & vegtablesen dat je zorgeloos kunt genieten van de lekkere dingen in het leven, zoals een brownie of pizza. Met een paar simpele ingrediënten maak jij thuis je eigen gezonde variant. Ze heeft al ruim 18.000 vrouwen in Nederland geholpen! Lisa zit niet stil, want onlangs lanceerde zij haar eigen sportcollectie: Lily Moon. Een sportlijn die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen om zich trots te maken op hun bodyshape. Haar eigen guilty pleasure? Warm appelgebak met karamel ijs, pecannoten en slagroom.

In Nederland Proeft gaat Lisa gerechten maken die geen urenlange keukensessies, ingewikkelde recepten of dure ingrediënten kosten.
Lisa maakt gerechten die jij thuis in een handomdraai kunt klaar maken. Geen calorieën tellen, maar gezonde variaties!