Ibiza Ice is een bruisende fruitwijn. Het stay cool aluminium designerflesje maakt het plaatje compleet. Het was het welkoms-drankje op Delft Serveert 2017. Amber van Ibiza Ice geeft Winston tekst & uitleg over dit frisse zomerdrankje.

 

 

Ibiza Ice is een verfijnde blend van sparkling wine en exotische fruitsmaken met passie gemaakt. De pure ingrediënten zijn met zorg gekozen en dat proef je in deze verfrissend lichte combinatie die je niet snel zult vergeten.

Heerlijk met ijs of rechtstreeks uit de koeling; Sparkling wine in twee varianten zoals je het nog nooit hebt geproefd: fris, puur en natuurlijk luxueus.

 

White

Een exotische mix van lychee, limoen en meloen met sparkling wine. Deze harmonieuze mix is de perfecte balans tussen exotische en pittige smaken. Met een unieke nasmaak is Ibiza Ice White Isle een spannend alternatief voor wijn en champagne met slechts 44,4 calorieën per 100 ml: slechts twee derde t.o.v. van een glas wijn. Met minder dan de helft van de alcohol van een glas wijn en alle natuurlijke ingrediënten is White Isle de perfecte drank voor overdag! (330ml)

 

Sunset

Een verfrissende smaak van granaatappel op een basis van sparkling wine. Deze complementen geven de drank zijn rosé kleur, gevoel van het intense vuur van de ondergaande zon en de verwelkoming van de schemering. Deze fruitige drank is de ideale alcoholische drank voor die lange zomeravonden. Ibiza Ice Sunset heeft slechts twee derde van de calorieën van een glas wijn, 42,2 calorieën per 100 ml en slechts 5,5% alc. (330ml)

 

Wij zeggen proost op een mooie zomeravond!