Voedselbank Zon ZonnetjeWinston Post & Lisa van Cuijk stellen dit jaar samen met Nederland Proeft elke week een groente of fruit centraal. Wat is de oorsprong van deze producten en hoe komen ze eigenlijk in de supermarkt terecht?

Natuurlijk zal er in Nederland Proeft ook geproeft worden, Lisa van Cuijk bereidt elke week een heerlijke maaltijd met deze groenten of fruit.

Winston Post zorgt ervoor dat er elke week een vrijwilliger van de voedselbank verrast wordt.

Een vrijwilliger die zich onvoorwaardelijke inzet voor de plaatselijke voedselbank. Iemand die het verdient om eens echt in het zonnetje gezet te worden.

Nederland Proeft is trots met hoofdsponsor ZON fruit & vegetables, want wie kan er beter iemand in het zonnetje zetten als ZON fruit & vegetables zelf.

ZON is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van groente en fruit. Enerzijds zijn zij actief voor telers en anderzijds voor diverse handel, foodservice en retail. Dit maakt het dat Lisa elke week met eerlijke, pure en kwalitatieve producten kookt en zorgt voor meer kleur op het bord.

Na elke uitzending kun je online alles over de groenten of fruit van de week vinden. Lekkere recepten, gezellige kooktips en mooie video’s met weetjes of suggesties.

Zo kom jij in één week alles te weten over jouw favoriete groente of fruit!

Wil jij ook iemand in het zonnetje zetten? Blijf dan elke dag kijken op onze Facebookpagina voor leuke win-acties! Een gloednieuw seizoen van Nederland Proeft is aanstaande zondag om 17:00 te zien op RTL 4!